Briif logo

Briif

Kuuntele lehtien artikkeleita. Kokeile kuukausitilausta ilmaiseksi 14 päivän ajan!
11,99 / kk
 • Kuukausitilausta voit kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan
 • Kuuntele kiehtovia artikkeleita
 • Monipuolinen lehtivalikoima
 • Voit valita kuukausi- tai vuositilauksen välillä
 • Voit lopettaa tilauksen milloin vain
Uusi

Briif

Kokeile Briifiä kahden viikon ajan täysin ilmaiseksi. Tänä aikana voit kuunnella niin monta artikkelia kuin ehdit, ilman minkäänlaisia rajoituksia. Briif tarjoaa sinulle pääsyn kattavaan valikoimaan laadukkaita, ääneen luettuja artikkeleita tunnetuimmista lehdistä ja julkaisuista. Palvelussa ei ole sitovaa määräaikaa, joten voit päättää tilauksen milloin vain itse haluat.

Haluatko tutustua Briifin lisäksi muihin äänisisältöpalveluihin? Klikkaa tästä 👇

Briif - lehtiä ääneen luettuina

Äänikirjat ovat mullistaneet tapamme nauttia kirjallisuudesta, antaen meille vapauden “lukemiseen” silloinkin, kun kädet ovat varattuja tai silmät väsyneet. Ne tarjoavat ainutlaatuisen tavan sukeltaa tarinoiden syvyyksiin missä ja milloin vain, tekevät pitkistä matkoista miellyttävämpiä ja muuttavat arkiset askareet seikkailuiksi. Tämä kirjojen kuuntelun kulttuuri on laajentunut huimasti, ja nyt äänikirjojen rinnalle on ilmestynyt uusi tulokas, joka vie äänisisällön kulutuksen uudelle tasolle.

Äänikirjoista artikkeleihin

Tässä tulee Briif, innovatiivinen ja suomalainen mobiilisovellus, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kuunnella valikoituja artikkeleita suosikkilehdistäsi ammattilaisten ääneen lukemina. Se on kuin äänikirja, mutta artikkelien muodossa – tuore, ajankohtainen ja erittäin käytännöllinen. Palvelu sopii heille jotka mielummin kuunnella lehtien artikkeleita, eikä lukea niitä puhelimen näytöltä. Briif mahdollistaa sen, että voit pysyä ajan tasalla maailman tapahtumista ja syventää ymmärrystäsi eri aiheista, vaikka olisitkin liikkeellä.

Mistä Briif sai alkunsa?

Kaikki alkoi, kun Mimmit sijoittaa -median perustaja Nickström ja hänen tiiminsä pohtivat, kuinka heidän artikkelinsa voisivat tavoittaa laajemman yleisön ja saada suurempaa näkyvyyttä, ilman että se tarkoittaisi lisäkustannuksia. Inspiraation lähteenä toimi heidän menestyksekäs Mimmit sijoittaa -podcast, jonka pohjalta syntyi idea julkaista artikkeleita audiomuodossa, päätoimittaja Evita Lestisen ääneen lukemina.

Innovaation alku

Tämä oivallus osoittautui nopeasti oikeaksi valinnaksi, kun audioartikkelien kuulijamäärät ylittivät moninkertaisesti perinteiset lukijamäärät. ”Jos me pienenä toimijana pystyimme näin kasvattamaan levikkiämme audion avulla, miksi suuret mediatalot eivät voisi tehdä samaa?” Nickström pohti.

Briifin sydämessä ovat nuoret, jotka ovat olleet keskiössä jo sovelluksen suunnitteluvaiheesta alkaen. Tavoitteena on ollut innostaa nuoria kuluttamaan enemmän laadukasta journalistista sisältöä, ja kuunteleminen on osoittautunut heille erityisen mieluisaksi tavaksi omaksua tietoa. Tämän vahvistaa myös Filosofian maisteri Lotta-Sofia La Rosan tuore väitöskirja, josta muun muassa Helsingin Sanomat raportoi elokuussa. Tutkimus, joka keskittyi kahdeksasluokkalaisten kokemuksiin ja motivaatioon lukemisen suhteen, paljasti että suurin osa nuorista valitsisi mieluiten äänikirjan eri kirjamuotojen joukosta. Nuorten keskuudessa pitkien tekstien lukeminen koetaan usein hankalaksi ja epämiellyttäväksi.

Lähde ja lisätietoja: Mimmitsijoittaa.fi – Uusi audiopalvelu Briif kokoaa laatujournalismia yhden maksun alle

Miten Briif hyödyttää sekä kuulijoita että julkaisijoita

Briifin taloudellinen malli on innovatiivinen ja yhteistyöhön perustuva. Pia Maria Nickströmin ja hänen tiiminsä kehittämässä järjestelmässä Briif saa yhteistyökumppaneiltaan, kuten Suomen Kuvalehdestä, artikkelit käyttöönsä ilmaiseksi. Vastineeksi mediatalot saavat osuuden Briifin tilausmaksutuloista, jotka määräytyvät sen perusteella, kuinka paljon kunkin talon artikkeleita kuunnellaan sovelluksessa.

Briif kantaa vastuun ääneen luettujen artikkelien tuotantokustannuksista, mukaan lukien lukijoiden ja kääntäjien palkkiot. Briifin valitsemat lukijat ovat usein ammattinäyttelijöitä, mikä takaa korkealaatuisen kuuntelukokemuksen. Tämä malli ei ainoastaan tarjoa kuuntelijoille pääsyn laadukkaaseen journalismiin, vaan myös tukee suomalaista lehdistöä uudenlaisen yhteistyön kautta.

Mitä lehtiä voin kuunnella Briifistä?

Briif avaa ovensa monipuoliseen maailmaan, jossa laadukkaan journalismin ystävät voivat syventyä eri alojen huippuartikkeleihin, ääneen luettuina. Tarjolla on kattava kirjo eri teemoja ja näkökulmia, jotka kattavat kaiken elämäntyylistä ja terveydestä talouteen ja teknologiaan. Tässä pieni maistiainen siitä, mitä julkaisuja Briif tarjoaa kuunteluun:

Monipuolinen sisältövalikoima

 • Anna

 • Arvopaperi

 • The Economist

 • Financial Times

 • Gloria

 • Hyvä terveys

 • Kauppalehti Fakta

 • Kauppalehti Optio

 • Kodin Kuvalehti

 • MIT Technology Review

 • MustRead

 • Suomen Kuvalehti

 • Talouselämä

 • Tekniikan Maailma

 • Tekniikka & Talous

 • Tivi

 • Trendi

 • Tulva

 • Voi hyvin

Tämä monipuolinen valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin, olipa kiinnostuksen kohteesi sitten syvälliset talousanalyysit, terveysvinkit tai viimeisimmät teknologiauutiset. Briif tuo sinulle maailman parhaat julkaisut suoraan korviisi.

Briifin ytimessä on ajatus siitä, että kiireisenkin päivän aikana on mahdollista syventyä merkitykselliseen sisältöön. Sovellus tarjoaa kuratoidun valikoiman artikkeleita, jotka on valittu niiden ajankohtaisuuden ja syvällisyyden perusteella. Ja mikä parasta, Briifin käyttäjänä saat käyttöösi ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit testata palvelua ja kuunnella ääneen luettuja artikkeleita ilman sitoumuksia.

Briif kokeilujakso

Briiffin ilmainen kokeilujakso

Kun kokeilujakso päättyy, voit halutessasi jatkaa Briifin käyttöä tilaamalla palvelun. Tilauksen hinta on 11,99 euroa kuukaudessa, mikä on pieni hinta siitä, että voit kuunnella laadukasta, suomalaista journalismin sisältöä milloin ja missä vain. Sovelluksessa on helppo aloittaa, ja Pia Maria Nickström sanoo, että Briif on suunniteltu niin, että jokainen voi löytää juuri itselleen sopivaa sisältöä helposti ja vaivattomasti.

Kokeile siis Briifiä ilmaiseksi ja löydä uusi tapa pysyä ajan tasalla ja laajentaa yleissivistystäsi – yhden päivän kerrallaan. Aloita Briiffin kokeilujakso tästä!

Haluamasi artikkelit luettuna

Kaikki äänikirjapalvelut

Storytel

Storytel

Suomen paras äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!
16,99 / kk
 • Kokeile 30 päivää ilmaan minkäänlaista sitoutumista
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu
 • Kids Mode kaupan päälle
 • Ei sitoutumisaikaa
Testivoittaja
Bookbeat

Bookbeat

Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan!
16,99 / kk
 • Saat kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan
 • Päätilin lisäkäyttäjä maksaa 4,90€ / kk
 • Voit lopettaa tilauksesi milloin vain
 • Bookbeat tarjoaa yli 200 000 kirjaa
 • Ei sitovaa määäaikaa
Ei määräaikaa
Nextory

Nextory

Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja 14 päivän ajan täysin ilmaiseksi!
16,99 / kk
 • Kokeilujakson aikana voit kuunnella kaikkia kirjoja ilmaiseksi 14 päviän ajan
 • Luettavaa koko perheelle
 • Kymmeniätuhansia ääni ja e-kirjoja saatavilla
 • Rekisteröityminen kestää vain 5 minuuttia
 • Tilauksen voit lopettaa ihan milloin vain
Koko perheelle

Briif kokemuksia

Briif-kokemusteni perusteella sovellus on kuin raitis tuulahdus digitaalisen sisällön maailmassa. Sen pelkistetty ulkoasu tekee siitä kutsuvan, eikä käyttäjän tarvitse käyttää aikaa turhaan etsiskelyyn – kaikki on tehty mahdollisimman selkeäksi. Erityisen mukava yllätys oli huomata, kuinka helppoa on lisätä kiinnostavat artikkelit omaan listaan myöhempää kuuntelua varten. Sovelluksen helppokäyttöisyys korostaa, miten Briif haluaa tehdä laadukkaan journalismin nauttimisesta vaivatonta.

Lyhyet lehtijutut tarjoavat täydellisen vaihtoehdon niille hetkille, kun ei jaksa keskittyä pitkään podcastiin tai äänikirjaan. Ne ovat kuin pikkupaloja tietoa, jotka virkistävät mieltä ja pitävät sinut ajan tasalla ilman, että tunnet olevasi sidottu pitkäksi aikaa. Briifin tarjonta on kuin mittatilaustyönä tehty nopeatahtiseen elämänrytmiin, antaen sinulle mahdollisuuden pysyä kärryillä maailman menosta, juuri silloin kun sinulle sopii.

Kaiken kaikkiaan Briifistä on jäänyt positiivinen tunne. Sovellus ei ainoastaan tarjoa pääsyn laadukkaaseen sisältöön vaan myös tekee sen tavalla, joka kunnioittaa käyttäjän aikaa ja tarpeita. Sovellus on osoitus siitä, että hyvin suunniteltu palvelu voi todella parantaa tapaamme kuluttaa mediaa. Briif on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kaikille, jotka haluavat rikastuttaa päiviään mielenkiintoisella ja ajankohtaisella sisällöllä, ilman että se vie koko päivän.

Lisätietoa:

Suomalainen startup haluaa ”journalismin Spotifyksi” – Tällainen palvelu on Briif (HS.fi)

Tällainen on suomalainen sovellus, joka haluaa olla äänijournalismin Spotify (Yle.fi)

Briif – Usein kysytyt kysymykset

Mikä Briif oikein on?

Briif on mobiilisovellus, joka tarjoaa pääsyn valikoituihin, ammattilaisten ääneen lukemiin artikkeleihin eri lehdistä. Se auttaa sinua pysymään ajan tasalla ja laajentamaan yleissivistystäsi missä tahansa oletkin.

Miten Briifin ilmainen kokeilujakso toimii?

Uutena asiakkaana saat 14 päivän maksuttoman kokeilujakson, jonka aikana voit tutustua Briifin tarjontaan rajoituksetta. Kokeilujakson päätyttyä palvelu jatkuu automaattisesti kuukausitilauksena, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.

Kuinka aloitan Briif-tilauksen?

Aloita rekisteröitymällä ja luomalla tili. Seuraavaksi syötä maksutietosi ja lataa Briif-sovellus laitteellesi. Kirjautumisen jälkeen olet valmis nauttimaan Briifin sisällöstä.

Paljonko Briif maksaa kuukaudessa?

Briifin kuukausitilaus on 11,99 €/kk. Voit myös valita vuositilauksen, joka on 99,99 €, säästäen näin 30 %. Tilaus on joustava, ja sen voi peruuttaa koska tahansa.