Bookbeat

Bookbeat

Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 60 päivän ajan!
9,99 alk. / kk
 • Saat kokeilla palvelua ilmaiseksi 60 päivän ajan
 • Päätilin lisäkäyttäjä maksaa 4,90€ / kk
 • Voit lopettaa tilauksesi milloin vain
 • Bookbeat tarjoaa yli 800 000 kirjaa
 • Ei sitovaa määäaikaa
Edullisin

Bookbeat äänikirjapalvelun 60 päivän kokeilujakso

Bookbeat on markkinoiden suosituin äänikirjasovellus. Kaikki uudet asiakkaat saavat aina kuukauden kokeilujakson käyttöönsä heti. Voit joko peruuttaa tilauksesi ennen kuin testijakso päättyy tai jatkaa maksavana asiakkaana.

Haluatko nähdä kaikki äänikirjapalvelut?

Klikkaa tästä 👇

Bookbeat äänikirjat

Bookbeat

Bookbeat perustettiin vuonna 2015 Ruotsissa pienemmälle ryhmälle käyttäjiä ja vuonna 2016 palvelu avasi ovensa kaikille. Samana vuonna palvelu avattiin myös Suomessa ja palvelu on sen jälkeen kasvanut voimakkaasti. Palvelu on Suomessa markkinajohtaja äänikirjojen puolella. Bookbeat kuuluu Ruotsalaiseen Bonnier-konserniin. Bookbeatillä on myös toimintaa Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Bookbeat Suomi on maamme yksi suosituimmista äänikirjapalveluista.

Bookbeat on yksi Suomen suosituimpia äänikirja-palveluita. Yli 800 000 tuhannen e-kirjan ja äänikirjan valikoimasta löydät tuhansia kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kokeile nyt 60 päivän ajan maksutta ja tiedät miksi Bookbeat on Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Saat käyttöösi Bookbeat Basic kokeilujakson aikana, jolloin voit kuunnella kirjoja 20 tunnin ajan. Aloita äänikirjojen kuunteleminen jo tänään.

Voit kuunnella kirjoja Bookbeatin laajasta valikoimasta

Bookbeatin laaja valikoima kattaa yli 800 000 äänikirjaa ja e-kirjaa. Kirjoja on tarjolla aikuisille, nuorille sekä lapsille. Emme lähde listaamaan palvelun kaikkia kirjoja, vaan nämä kannattaa tarkistaa kokeilujakson avulla tästä. Helpoin tapa etsiä sopivaa lukemista on kategorioiden läpikäynti. Suosituimmat kategoriat ovat romaanit, jännitys, elämäkerrat, tieto ja hyvinvointi. Lasten- ja nuortenkirjat on myös siirretty oman osion alle ja tämän alla on vielä omat kategoriat, joten löydät helposti nuorille sopivat lasten äänikirjat. Tarjolla on myös “Viikon kuunnelluimmat” ja ajankohtaiset kirjat -osio. Bookbeat uutudet löydät myös kätevästi sovelluksen aloitussivulta. 

Bookbeatin alennuskoodi ja kokeilujakso

Bookbeat ei tarjoa ainakaan tällä hetkellä oikeita koodeja, mutta palvelumme kautta saat 30 päivän ilmaisjakson käyttöösi. Bookbeatin kokeilujakso on yleensä 30 päivän pituinen, mutta joskus on myös pidempiä jaksoja tarjolla. Kokeilujakson aikana voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja maksutta 20 tunnin ajan. Muutamia kertoja vuodessa Bookbeat tarjoaa uusille käyttäjille pidemmän maksuttoman kokeilujakson ja yleensä nämä tarjoukset ovat lähellä pyhäpäiviä tai esimerkiksi Black Fridayta.

Bookbeatin avulla voit lukea ja kuunnella myös ilman nettiä

Et tarvitse nettiyhteyttä, jotta voisit lukea e-kirjoja tai kuunnella äänikirjoja. Äänikirjasovellus antaa sinulle mahdollisuuden ladata koko kirjan puhelimeen jos et halua käyttää nettiä esim. ulkomailla tai lentokoneessa.

Valitse vain haluamasi kirja ja napsauta kansikuvaa. Kansikuvan takaa löydät “lataa” -napin. Sovellus aloittaa tämän jälkeen latauksen ja voit sulkea sovelluksen. Kirja on ladattu kokonaan sen jälkeen kun kansikuvan alla on vihreä nuoli jonka yhteydessä lukee “Ladattu”. Nyt voit käynnistää äänikirjan vaikka et olisi yhteydessä Internetiin.

Bookbeatin tilausvaihtoehdot (Päivitetty 2024)

Bookbeatistä on tarjolla kolme eri versiota joista voit valita itsellesi sopivan. Nyt ollaan palattu hinnoittelumalliin joka oli voimassa aiemmin. Book beat hinta ei ole yksi ainoa hintalappu, vaan tarjolla on jokaiselle jotain. Tarjolla on kaksi kattavaa pakettia josta löydät varmasti itsellesi sopivan. Tärkein seikka mikä kannattaa pitää mielessä on se, miten paljon luet tai kuuntelet kirjoja kuukaudessa. Alla lyhyet kuvaukset kaikista tilauspaketeista. Bookbeat luopui rajoittamattomasta tilauspaketista vuoden 2022 lopussa ja nosti samalla hintoja.

Bookbeat hinnanmuutokset 2024:

Bookbeat Basic pysyy samana ja hinta on edelleen 9,99 euroa kuukaudessa.

Bookbeat Standard tekee paluun. Maksaa 14,99 euroa kuukaudessa ja saat sillä 40 tuntia kuunteluaikaa.

Bookbeat Premium maksaa nykyään 19,99 euroa kuukaudessa ja saat silloin 100 tuntua kuunteluaikaa. Rajattomat paketit eivät ole tekemässä paluuta.

Ilmainen kokeilujakso antaa sinulle 20 tuntia kuuntelu aikaa Basic -paketin kautta.

Bookbeat hinnanmuutokset 2023:

Bookbeat Basic: 9,99 euroa kuukaudessa.

Bookbeat Standard vaihtaa nimeä Premiumiksi ja hinta nousee 14,99 euroa –> 16,99 euroa.

Vanha Bookbeat Premium poistuu valikoimasta. Bookbeat rajaton kuuntelu siis loppuu. Syy tälle on yhtiön mukaan se, että harva asiakas kuuntelee äänikirjoja yli 100 tuntia kuukaudessa. Jotkut mediat ovat raportoineet että tarjolla olisi vuoden alusta Bookbeat premium plus -paketti, joka sisältäisi 150 tuntia kuunteluaikaa. Tätä tilausta ei kuitenkaan löydy Bookbeatin sivuilta.

Kokeilujakson aikana saat nykyään käyttöösi Basic, eikä Premium -paketin.

Bookbeat Basic

Peruspaketti sinulle joka harvoin kuuntelee äänikirjoja tai lukee e-kirjoja. Tämän paketin tilaajat voivat milloin vain kuunnella tai lukea kirjoja 20 tuntia kuukaudessa. Tämä on halvin mahdollinen paketti ja maksaa vain 9,99 euroa kuukaudessa. Mikäli kuunteluaika loppuu kesken ja haluat jatkaa, täytyy sinun päivittää Premium-pakettiin.

Bookbeat Standard

Standard -paketti on tilausvaihtoehtojen välimalli, joka ei ehkä ole niin suosittu. Saat tässä paketissa 40 tuntia kuunteluaikaa 14,99 euron kuukausihintaan. Jos huomaat että Basic -paketti ei riitä omaan käyttöön, voi tämä olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Bookbeat Premium

Bookbeatin Premium-paketti on tilausvaihtoehto joka nykyään löytyy myös kaikilta muilta kilpailijoita. Kyseinen paketti on palvelun suosituin ja sanoisimme että tämä tilausvaihtoehto on paras mahdollinen. Paketti sisältää 100 tuntia kuuntelu- tai lukuaikaa kuukaudessa. Jos kuuntelet äänikirjoja tasaisesti koko kuukauden ajan, saat kuunnella noin 3 tuntia joka päivän ajan. Uskoisin että tämä riittää kaikille.

Tilauksen hinta on 19,99 euroa kuukaudessa, eli ei enää halvempi kun muiden palveluiden vastaavat paketit. Mikäli kuuntelet enemmän kuin 100 tuntia kuukaudessa ja haluat jatkaa kuuntelua, saat ostettua 25 lisätuntia 5,90 eurolla.

Bookbeat perhetili

Perhetili on saatavilla kaikkiin paketteihin. Voit esim. vaihtaa Basic-tilisi perhetiliksi. Perhetiliin on mahdollista liittää 4 lisäprofiilia. Jokainen lisätty profiili lisää kuukausihintaan 4,90 euroa Basic paketille ja 5,90 euroa Premium paketille. Jokaisella lisätyllä tilillä on käytössään oma 20 tunnin kuuntelu- tai lukuaika (jos pääprofiililla on käytössä Basic-tili). Jokaisella profiililla on omat sisäänkirjautumistiedot ja kuunteluhistoria, eli kirjat ei mene käyttäjien kesken sekaisin.

Bookbeat-tilauksen tekeminen

Tilauksesi ei astu voimaan eikä korttiasi veloiteta heti kun luot tilin. Saat ensin aina käyttöösi 60 päivän kokeilujakson, jonka aikana voit vapaasti kuunnella tai lukea kirjoja ilmaiseksi. Sinua pyydetään kuitenkin antamaan maksutietosi heti rekisteröintivaiheessa. Tässä ei kuitenkaan kannatta hermostua, koska korttiasi ei veloiteta jos peruutat tilauksesi ennen kuin kokeilujakso päättyy.

Kaikki jotka ottavat ilmaisjakson käyttöön, saavat Basic-paketin käyttöön. Voit siis kuunnella kirjoja vapaasti 20 tunnin ajan. Jos valitsit rekisteröintivaiheessa esim. Basic-tillin, saat sen käyttöösi heti ilmaisjakson päätyttyä jos et peruuta tilaustasi. Mikäli haluat esim. kuunnella Harry Potter äänikirja ilmaiseksi, on Bookbeatin kokeilujakso täydellinen valinta.

Bookbeat maksutavat

Kuten kaikki muut suuret äänikirjapalvelut, kelpuuttaa Bookbeat myös vain Visa- tai Mastercard-kortin rekisteröintivaiheessa. Kortin tietoja kysytään jo tässä vaiheessa, jotta tilaus jatkuisi automaattisesi ilmaisjakson jälkeen. Palveluun ei tällä tavalla tule katkoja ja voit jatkaa kuuntelua. Voit tietenkin helposti irtisanoa palvelun jos haluat, vaikka päivää ennen kuin kokeilujakso päättyy.

Bookbeat yhteenveto

Bookbeat on markkinoiden suosituin äänikirjapalvelu joka tarjoaa käyttäjälleen kätevän kuuntelukokemuksen sopivaan hintaan. Sovellus toimii mainiosti ja voit helposti etsiä sinulle sopivaa lukemista. Sovellus antaa myös mahdollisuuden ladata kirjoja offline-tilaan, jos haluat kuunnella kirjoja esim. lentokoneessa ilman nettiyhteyttä.

Palvelu ei ehkä sovi sinulle, joka haluaa kuunnella kirjoja rajattomasti, koska tätä vaihtoehtoa ei enää ole tarjolla. Suosituin tilausvaihtoehto on pari euroa kalliimpi kuin kilpailijoilla. Bookbeat kokeilu on kuitenkin aina hyvä idea, koska aloitusjakson saa käyttöönsä täysin ilmaiseksi. 

Bookbeat käyttöönotto
Bookbeat kokemuksia
Bookbeat tarjous

Kaikki äänikirjapalvelut

Storytel

Storytel

Suomen paras äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!
9,99 alk. / kk
 • Kokeile 30 päivää ilmaan minkäänlaista sitoutumista
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu
 • Kids Mode kaupan päälle
 • Ei sitoutumisaikaa
Testivoittaja
Bookbeat

Bookbeat

Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 60 päivän ajan!
9,99 alk. / kk
 • Saat kokeilla palvelua ilmaiseksi 60 päivän ajan
 • Päätilin lisäkäyttäjä maksaa 4,90€ / kk
 • Voit lopettaa tilauksesi milloin vain
 • Bookbeat tarjoaa yli 200 000 kirjaa
 • Ei sitovaa määäaikaa
Edullisin
Nextory

Nextory

Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja 30 päivän ajan täysin ilmaiseksi!
11,99 alk. / kk
 • Kokeilujakson aikana voit kuunnella kaikkia kirjoja ilmaiseksi 30 päviän ajan
 • Luettavaa koko perheelle
 • Kymmeniätuhansia ääni ja e-kirjoja saatavilla
 • Rekisteröityminen kestää vain 5 minuuttia
 • Tilauksen voit lopettaa ihan milloin vain
Koko perheelle

Bookbeat äänikirja

Bookbeat

Bookbeat – Usein kysytyt kysymykset

Miksi Bookbeatin äänikirjoja voi kokeilla ilmaiseksi

Bookbeat ja muut äänikirjapalvelut haluavat uusia asiakkaita ja tämä on yksi tapa hankkia uusia käyttäjiä. Kokeilujakso toimii siis markkinointityökaluna, jonka tarkoitus on houkutella palveluun uusia maksavia asiakkata. Yritykset ovat tietoisia siitä, että monet käyttävät palvelua koejakson ajan ja sanovat sen jälkeen sopimuksen irti. Suuri osa käyttäjistä jatkaa maksavana asiakkaana, koska kyseessä on toimiva palvelu jonka saa sopivaan kuukausihintaan.

Mitä kannattaa huomioida jos tilaa Bookbeatin kokeilujakson?

Jos olet täysin varma että haluat vain kokeilla palvelua parin viikon ajan, täytyy sinun muistaa irtisanoa palvelu ajoissa. Merkkaa vaikka kalenteriin päivän jolloin tilaus täytyy peruuttaa. Voit olla varman siitä ettei korttiasi veloiteta vahingossakaan. Bookbeat tarjoaa kaikille kokeilijoille täyden Premium-paketin, jotta voit kokeilla palvelua täysillä.

Miksii minun on pakko syöttää luottokorttini tiedot jos haluan kokeilla Bookbeatin palvelua?

Äänikirjapalveluiden mukaan, maksukortin tiedot pitää täyttää jotta pystyt jatkaa kuuntelua ilman keskeytyksiä. Uskoisimme kuitenkin että maksukortin tietojen pyytäminen heti alkuvaiheessa tekee asiat helpommaksi palveluntarjoajalle. Ilmaisjaksoa kokeilevalla on samanlainen tilityyppi kuin maksavalla asiakkaalla. Palveluntarjoajan ei tarvitse luoda uutta teknistä ratkaisua niille jotka vain kokeilevat palvelua. 

Äänikirjapavelut laskevat myös sen mukaan, että moni unohtaa peruuttaa testijaksonsa ajoissa. Koska kortin tiedot on jo syötetty, voi firma veloittaa korttiasi automaattisesti kun testijakso päättyy.

Paljonko Bookbeatin palvelu maksaa jos haluan jatkaa maksavana asiakkaana?

Bookbeatin edullisin paketti maksaa 9,99 euroa kuukaudessa ja saat sillä hinnalla kuunnella 20 tuntia kuukaudessa. Paras hinta-laatusuhde on Premium-paketissa. Saat 19,99 euron hintaan kuunnella 100 tuntia kuukaudessa, eli ihan riittävästi meidän mielestä.

Suosituimmat äänikirjapalvelut maksavat 9,99-19,99€ kuukaudessa, joten Bookbeatin Premium-paketti on meidän mielestä hinta laatusuhteeltaan hyvä paketti.

Jos haluat lukea kannattaako Bookbeat vai Storytel hankkia, voit klikata tästä.