Storytel

Storytel

Suomen paras äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!
16,99 / kk
 • Kokeile 30 päivää ilman minkäänlaista sitoutumista
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu
 • Kids Mode kaupan päälle
 • Ei sitoutumisaikaa
Testivoittaja

Storytel

Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirja-palvelu. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä yli 300 000 ääni- ja e-kirjaa, jotka kulkevat aina mukanasi. Kokeile palvelua nyt maksuttoman kokeilujakson ajan ja kuuntele suosikkikirjasi äänikirjoina. Uudet käyttäjät voivat käyttää palvelua 14 päivän ajan ilmaiseksi ja jos kuuntelet paljon kirjoja, niin suosittelemme ottamaan kokeilujakson Storytel Unlimited tilaukselle.

Haluatko nähdä Storytelin lisäksi kaikki muut äänikirjapalvelut? Klikkaa tästä 👇

Kuuntele ja lue ääni- ja e-kirjoja Storytelin kautta

Kuuntele ja lue kirjoja niin paljon kuin haluat. Jos kuuntelet useasti äänikirjoja tai luet paljon kirjallisuutta, niin Storytel tarjoaa sinulle mahtavan valikoiman erilaisia kirjoja. Voit valita yli 300 000 kirjan joukosta mitä luet tai kuuntelet. Kirjoja löydät suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Jos sinulla ei ole arjessasi aikaa lukea, niin äänikirjojen kuuntelu mullistaa sen kuinka monta kirjaa voit “lukea” kuuntelemalla jo yhdessä kuukaudessa. Voit kuunnella äänikirjoja milloin tahansa ja missä vain. Esimerkiksi kodin siivoaminenkin muuttuu viihdyttävämmäksi, kun kuuntelet hyvää kirjaa Storylin laajasta valikoimasta. Voit kuunnella äänikirja arjen askareiden ohella, kävelyillä, työmatkoilla, rentoutuessasi tai vaikka nukkumaan mennessäsi. Äänikirjojen avulla kuuntelet uudet kirjat huomaamatta läpi ja huomaat nopeasti, että kulutat kirjoja enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Voit myös halutessasi lukea kirjojen e-kirja -versioita Storytel sovelluksella. Sovelluksen ansiosta sinulla on aina mukanasi valtava kirjasto erilaisia teoksia taskussasi. Voit rentoutua kahvilassa kahvikupin ääressä ja lukea lempiromaaniasi, eikä sinun tarvitse raahata mukanasi painavia teoksia.

Storytel auttaa sinua lukemaan ja kuuntelemaan entistä enemmän kirjallisuutta. Voit esimerkiksi muuttaa pitkät automatkat viihdyttäviksi retkiksi kirjallisuuden maailmaan. Storytel auttaa sinua saamaan enemmän arjestasi irti ja voit olla varma, että tulet kuuntelemaan äänikirjoja tulevaisuudessa yhä entistä enemmän.

Hyödynnä Storytelin kokeilujakso ja kokeile ilmaiseksi

Sinun kannattaa hyödyntää Storytelin uusille käyttäjille tarjoama kokeilujakso, jonka aikana voit käyttää palvelua rajattomasti. Storytel tarjoaa uusille käyttäjille rajattoman oikeuden, jonka aikana sinun on mahdollista lukea tai kuunnella niin paljon kuin haluat. Kokeilujakson ajaksi sinun kannattaa valita Storytel Unlimited -vaihtoehto, sillä silloin käytössäsi ovat kaikki nimikkeet palvelun laajasta valikoimasta ilman aikarajaa. Voit kokeilla palvelu myös 14 päivän ajan Light -versiolla, mutta tämä rajaa kuuntelumäärän 20 tuntiin kuukaudessa.

Jos kuuntelet äänikirjoja paljon, niin Storytel Unlimited on sinulle paras vaihtoehto. Jos kuitenkin kulutat vain yhden tai muutaman lyhyen kirjan kuukaudessa, niin Storytel Light voi olla paras versio sinun käyttöösi. Voit aina muokata tilaustasi ja halutessasi laittaa sen tauolle.

Voit lukea tai kuunnella Storytelin sovelluksella myös ilman nettiyhteyttä

Storytel mahdollistaa myös kirjojen kuuntelemisen ja lukemisen ilman nettiyhteyttä. Storytelin sovelluksella äänikirjojen kuuntelu on mahdollista myös offline-tilassa. Sitä voi käyttää missä tahansa, jos olet ladannut äänikirjat valmiiksi puhelimeesi tai tablettiisi.

Storytel sovelluksen avulla voi muuttaa puhelimen tai tabletin lukulaitteeksi. Et tarvitse nettiyhteyttä siihen, että voit nauttia hetken mielenkiintoisen kirjan parissa.

Storytel

Kaikki äänikirjapalvelut

Bookbeat

Bookbeat

Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan!
14,99 / kk
 • Saat kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan
 • Päätilin lisäkäyttäjä maksaa 4,90€ / kk
 • Voit lopettaa tilauksesi milloin vain
 • Bookbeat tarjoaa yli 200 000 kirjaa
 • Ei sitovaa määäaikaa
Edullisin
Elisa Kirja

Elisa Kirja

Osta yksittäisiä kirjoja tai kokeile kuukausitilausta ilmaiseksi 14 päivän ajan!
16,99 / kk
 • Kuukausitilausta voit kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan
 • Yksittäiset äänikirjat alk. 4,90€
 • Tuhansia ääni ja e-kirjoja tarjolla
 • Palvelu on pysyvästi edullinen ja saat kirjat omaksi
 • Voit lopettaa tilauksen milloin vain
Suosittu
Nextory

Nextory

Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja 14 päivän ajan täysin ilmaiseksi!
16,99 / kk
 • Kokeilujakson aikana voit kuunnella kaikkia kirjoja ilmaiseksi 14 päviän ajan
 • Luettavaa koko perheelle
 • Kymmeniätuhansia ääni ja e-kirjoja saatavilla
 • Rekisteröityminen kestää vain 5 minuuttia
 • Tilauksen voit lopettaa ihan milloin vain
Koko perheelle

Miten aloitan Storytelin käytön?

Storytelin käytön aloittaminen on helppoa ja nopeaa. Muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä pääset kuuntelemaan ensimmäistä kirjaasi.

 1. Lataa Storytel mobiilisovellu puhelimeen tai tablettiin
 2. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla
 3. Valitse ensimmäinen kirjasi. Tallenna suosikkisi kirjahyllyysi ja aloita kuunteleminen tai lukeminen
Storytel tarjous
Storytel sovellus antaa heti kirjavinkkejä sinulle.
Storytel hinta
Voit myös etsiä kirjoja hakusanoilla tai kategorian mukaan.
Storytel koodi
Voit tallentaa suosikkeja kirjahyllyysi.

Storytel koodi

Storytelillä on välillä käytössä kampanjakoodeja, joilla voi olla mahdollista saada esimerkiksi 30 päivän kokeilujakso. Normaalisti Storytelin uudet käyttäjät saavat käyttää palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Sinun on myös mahdollista ostaa lahjaksi Storytel lahjakortti, johon voit ostaa halutun määrän kuuntelukertoja. Ilahduta kirjojen ystävää Storytel lahjakortilla. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta tilaushetkestä.

Storytel – Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon Storytel maksaa?

Suosituimmat äänikirjapalvelut maksavat noin 16,99 € kuukaudessa. Storytel maksaa kuukaudessa joko Light -versiona 9,99 € tai Unlimited -versiona 16,99 €. Edullisempi 9,99 € kuukausitilaus mahdollistaa 20 tuntia kuuntelemista tai lukemista. Hieman kalliimpi 16,99 € maksava Unlimited -kuukausitilaus mahdollistaa taasen palvelun rajattoman käytön.

Kokeile ilmaiseksi palvelua rajattomana uutena käyttäjänä 14 päivän kokeilujakson ajan, niin näet millä paketilla sinun kannattaa jatkaa. Voit aina vaihtaa tarpeen tullen tilaustasi tai laittaa sen tauolle.

Kuinka pitkä kokeilujakso Storytelissä on?

Storytel tarjoaa uusille käyttäjille yleensä 14 päivän kokeilujakson, jonka aikana sinun on mahdollista kokeilla palvelua. Joskus uusille käyttäjille on mahdollisesti tarjolla myös kuukauden kokeilujakso. Ilmaisen jakson aikana sinun kannattaa käyttää palvelua mahdollisimman paljon, jotta tiedät onko se sopiva sinulle.

Voiko Storytel sovelluksella lukea kirjoja?

Storytel sovelluksella voit myös lukea lataamasi e-kirjat. Lataa haluamasi e-kirjat sovellukseen ja lue kirja myös offline-tilassa missä ja milloin tahansa haluat. Storytel sovellus muuttaa puhelimesi tai tablettisi lukulaitteeksi.

Toimiiko Storytel ilman nettiyhteyttä?

Storytel toimii myös ilman nettiyhteyttä, joten voit kuunnella ladattuja äänikirjoja tai lukea e-kirjoja, jos sinun täytyy laittaa puhelimesi tai tablettisi offline-tilaan esimerkiksi lentokoneella. Voit poistaa esimerkiksi ladatut äänikirjat pois laitteestasi, kun olet kuunnellut ne.

Miten voin peruuttaa Storytel kuukausitilauksen?

Voit peruuttaa Storytel tilauksesi koska tahansa kirjautumalla Storytelin nettisivuille. Oma sivu -valikon ‘Oma tili’-kohdasta voit hallinnoida tilaustasi ja peruuttaa sen halutessasi.