Nextory

Nextory

Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja 30 päivän ajan täysin ilmaiseksi!
11,99 alk. / kk
 • Kokeilujakson aikana voit kuunnella kaikkia kirjoja ilmaiseksi 30 päviän ajan
 • Luettavaa koko perheelle
 • Kymmeniätuhansia ääni ja e-kirjoja saatavilla
 • Rekisteröityminen kestää vain 5 minuuttia
 • Tilauksen voit lopettaa ihan milloin vain
Koko perheelle

Nextory äänikirjapalvelun 30 päivän kokeilujakso

Nextory antaa sinun valita haluatko lukea tai kuunnella kirjoja omaan tahtiin omalla laitteella. Kirjavalikoimasta löytyy luettavaa sekä aikuisille että lapsille. Sovellus toimii iOS:llä ja Androidilla. Uudet asiakkaat saavat aina ilmaisen testijakson.

Haluatko nähdä kaikki äänikirjapalvelut? Klikkaa tästä 👇

Nextory äänikirjat

Nextory lyhyesti

Nextory on Ruotsalainen palvelu, jonka kautta voi kuunnella äänikirjoja tai lukea tavallisia kirjoja. Yritys perustettiin jo vuonna 2015 ja jo silloin tarjottiin tilaajille rajatonta äänikirjapalvelua. Suomessa palvelu starttasi samalla konseptilla vuonna 2018. Äänikirjojen suosio on mahdollistanut yrityksen laajenemisen myös muihin maihin. Vuosien saatossa palvelu on myös laajentunut Saksaan, Tanskaan, Alankomaihin, Itävaltaan ja Sveitsiin. Nextory ei ole Suomessa ehkä se tunnetuin äänikirjapalvelu, mutta on meidän mielestä hyvin toimiva palvelu.

Nextory sovellus

Nextory-palvelun saat käyttöösi rekisteröitymällä nettisivuilla tai luomalla tilin sovelluksen kautta. Huomaathan, että itse palvelua voi ainoastaan käyttää puhelimella tai tabletilla. Sovellus toimii iOS ja Android käyttöjärjestelmissä. Löysimme Nextoryn sovelluksen myös Huawein AppGallery -kaupasta, mutta tämä versio näyttäisi olevan tarjolla vain Ruotsin markkinoilla.

Nextoryn palvelu on kaiken kaikkiaan toimiva kokonaisuus. Tilauksesi sisältää aina ilmaisen 30 päivän kokeilujakson, tuoreimmat uutuudet, tarjoaa monta eri tilausvaihtoehtoa, on käyttäjäystävällinen ja palvelussa ei ole sitoutumisaikaa. Äänikirjoja voi kuunnella missä ja milloin vain!

Mikä Nextoryn tilausvaihtoehto sopii minulle?

Nextory tarjoaa sen verran tilausvaihtoehtoja, että jokaiselle pitäisi löytyä se itselleen sopiva paketti. Tarjolla on halvempi paketteja, jossa kuunteluaika on maksimissan 30 tuntia kuukaudessa tai rajattomia paketteja jossa koko perhe voi milloin tahansa lukea ja kuunnella kirjoja. Alla lyhyt tiivistelmä Nextoryn kaikista tilausvaihtoehdoista.

Pävitys 2024: Nextory on vaihtanut pakettien nimiä. Pronssi on nykyään basic, Kulta on unlimited ja Perhe-tilaus on unlimited 2-4. Hinnoissa on pientä muutosta, mutta muita muutoksia vuosi ei ole tuonut mukanaan. 

Päivitys 2023: Nextory on siirtynyt muiden äänikirjapalveluiden tapaan 30 päivän kokeilujaksoon.

Nextory pronssi Basic-tilaus

Saat käyttöösi tuhansia eri ääni- ja e-kirjoja 11,99 euron kuukausihintaan. Tilaukseen ei kuitenkaan kuulu tuoreimmat kirjauutuudet. Tämä paketti sopii sinulle, jos kuuntelet tai luet alle 30 tuntia kuukaudessa. Tämä on Nextoryn edullisin tilausvaihtoehto. Kyseisen tilauksen nimi oli aiemmin Pronssi-tilaus. Pronssi vaihtui Basiciin 2023 loppupuolella. Hinta on pysynyt samana, eli saat 30 tuntia kuunteluaikaa 11,99 euron kuukausihintaan

Nextory kulta Unlimited-tilaus

Nextory Unlimited-paketti on palvelun suosituin paketti. Käytössäsi on palvelun koko valikoima ilmaan minkäänlaisia rajoituksia. Lue tai kuuntele niin paljon kuin haluat 18,99 euron kuukausihintaan. Tiliä voi käyttää ainoastaan yksi henkilö kerrallaan, mutta sinulla voi olla 4 eri profiilia.

Nextory perhe Unlimited 2-4-tilaus

Unlimited 2-4 jossa kaikki tykkää kuunnella ja lukea kirjoja, saa eniten irti perhe-tilauksesta. Kyseessä on siis Unlimited -paketti, mutta saat käyttöösi monta eri käyttäjätiliä. Voit valita joko 2 tai 4 hengen perhe-tilauksen. Nextorylta löytyy laaja valikoima lasten äänikirjoja, joten lapset voivat kuunnella itsenäisesti tai voitte kuunnella tarinoita yhdessä. Kahden käyttäjän paketti maksaa 23,99 euroa ja neljän 28,99 euroa. Jos taloudessasi on jo kaksi henkilöä jotka tykkäävät äänikirjoista, tulee tästä vaihtoehdosta paljon edullisempi kuin kulta-tilauksesta. Nextoryn valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain!

Nextory maksutavat

Maksu hoituu vain ja ainoastaan maksukortilla. Tilaussivu hyväksyy Visa, Mastercard tai Amex -kortit. Jokaisen uuden tilaajan tilaukseen lisätään kokeilujakso, jotta voit kokeilla palvelua 30 päivää ennen kuin sitoudut. Kortiltasi ei tehdä veloituksia kun rekisteröidyt. Veloitus tehdään vasta kokeilujakson päätyttyä jos et ole irtisanonut palvelua.

Nextory rekisteröityminen ja tilauksen peruuttaminen

Alla näet kuvia koko rekisteröitymisprosessissta. Rekisteröinti ja 30 päivän testijakson jonka saa ilmaiseksi mukaan, oli hoitaa alta pois tietokoneella. Äänikirjat tai e-kirjat eivät kuitenkaan toimi tietokoneella, vaan tässä on pakko ottaa Nextoryn sovellus käyttöön. Lataa sovellus rekisteröinnin jälkeen ja syötä käynnistyksen jälkeen käyttäjätietosi.

Tässä vaiheessa sinulta kysytään myös nimi, missä muodossa haluat kirjasi, millä kielellä luet (suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi) tai kuuntelet ja sinua pyydetään myös sallimaan ilmoitukset.

Nextory irtisanominen 

Nextory peruutus on tehty helpoksi. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, täytyy sinun tehdä se Nextoryn kotisivujen kautta. Jostain syystä tilausta ei voi peruuttaa sovelluksen kautta. Nextory tilauksen peruutus on tehty hieman hankalaksi niille jotka lopettaa ja haluaa irtisanoa palvelun. Jos olet tilannut kultapaketin, ehdotetaan sinulle pronssipakettiin siirtymistä. Tämä voi olla fiksua niille jotka haluavat lukea ja kuunnella kirjoja, mutta eivät tee tätä säännöllisesti. 30 päivän kokeilujakson testaaminen kannattaa!

Nextory valikoima

Nextory tarjoaa kattavan valikoiman kirjoja kaikista eri kategorioista. Kirjat saa useimmiten ääni- sekä e-versioina. Kirjat saa myös usein monella eri kielellä, jos et lue tai kuuntele kirjoja suomeksi. Jos et tiedä mikä kirja sopisi juuri sinulle, kannattaa katsoa palvelun top-listat ja kirjavinkit läpi. Jos normaalisti et lue monta kirjaa kuukaudessa, kannattaa sinun ehdottomasti koittaa tavallisen kirjan sijaan äänikirjaa. Saat äänikirjan lisäksi aina tavallisen e-kirjan jos haluat mielummin jatkaa sen parissa. Uskomme että palvelun kirjojen seasta löytyy jokaiselle jotakin.

Nextoryn offline-tila

Jos olet lähdössä matkalle ja haluaisit kirjan mukaan ilman että sinun on käytettävä nettiä matkakohteessa, onnistuu se helposti. Riittää että aktivoit sen kirjan tai ne kirjat jotka haluat lukea tai kuunnella offline-tilassa. Huomaa että äänikirjojen lataaminen puhelimeesi vie jonkun verran tallennustilaa. Latasimme Harry Potterin äänikirjan ja sovellus ilmoitti että sen koko on noin 300mb. E-kirjojen lataaminen ei vie yhtä paljon tilaa, vaan näitä voi ladata niin paljon kuin vaan haluaa.

Nextory yhteenveto – äänikirjoja ja e-kirjoja edullisesti

Parin viikon päivän kokeilun jälkeen, voimme todeta että Nextory on toimiva äänikirjapalvelu. Uskon että suurin osa asiakkaista kuuntelee kirjoja puhelimen kautta. Kirjojen lukeminen puhelimella ei ole omaan makuun, vaan tähän tarvitaan tabletti. Sovelluksen haku toimii omasta mielestä täydellisesti. Kaikkea en ihan löytänyt, mutta tähän vaikuttaa esim. se että kustantaja on myynyt kirjan oikeudet vain tietyille äänikirjapalveluille.

Huomaa nopeasti että suurin osa kirjoista löytyy ainakin ruotsiksi, mikä on ihan ymmärrettävää. Sovellus on äänikirjoja kuunnellessa ihan toimiva. Voit lisätä suosikkeja omalle listalle, valita sopiva lukunopeus, kytkeä uniajastin ja tarkastella omaa lukuhistoriaa.

Nextory alennuskoodi

Palveluun ei löydy suoraan perinteistä alennuskoodia, mutta tätä linkkiä klikkaamalla saat 30 päivän kokeilujakson ilmaiseksi. Koimme että kokeilujakso antoi meille riittävästi aikaa tutustua palveluun. 30 päivää riittää hyvin jos kuuntelet yhden kirjan kerralla ja sen lisäksi voit kokeille onko e-kirjojen lukeminen puhelimella tai tabletilla sinun juttusi. Kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa tilaajana ja silloin kuunteleminen maksaa vähintään 11,99 euroa kuukaudessa.

Palvelua kannattaa ehdottomasti kokeilla, kun ilmaiseksi saa. Nextory alennus ei ole meidän havaintojen mukaan tällä hektellä mahdollista, vaan kokeilujakso on aina ollut se ns. “alennus”. Pari vuotta sitten heillä on ollut Nextory 3kk puoleen hintaan -kampanja, mutta emme ole huomanneet että tämä etu olisi tullut uudelleen tarjolle.

Nextory palvelukuvaus

Nextory kokemuksia

Nextory

Kaikki äänikirjapalvelut

Storytel

Storytel

Suomen paras äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!
9,99 alk. / kk
 • Kokeile 30 päivää ilmaan minkäänlaista sitoutumista
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu
 • Kids Mode kaupan päälle
 • Ei sitoutumisaikaa
Testivoittaja
Bookbeat

Bookbeat

Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!
9,99 alk. / kk
 • Saat kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan
 • Päätilin lisäkäyttäjä maksaa 4,90€ / kk
 • Voit lopettaa tilauksesi milloin vain
 • Bookbeat tarjoaa yli 200 000 kirjaa
 • Ei sitovaa määäaikaa
Edullisin
Nextory

Nextory

Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja 30 päivän ajan täysin ilmaiseksi!
11,99 alk. / kk
 • Kokeilujakson aikana voit kuunnella kaikkia kirjoja ilmaiseksi 30 päviän ajan
 • Luettavaa koko perheelle
 • Kymmeniätuhansia ääni ja e-kirjoja saatavilla
 • Rekisteröityminen kestää vain 5 minuuttia
 • Tilauksen voit lopettaa ihan milloin vain
Koko perheelle

Nextory – Usein kysytyt kysymykset

Voinko kokeilla Nextoryn äänikirjoja ilmaiseksi?

Nextory on yksi toimija markkinoilla, joka kamppailee asiakkaista monella eri tavalla. Nextory tarjoaa myös uusille asiakkaille ilmaisjakson ainakin 30 päivän ajan. Kuluttajille tämä on hyvä asia, kun pääsevät kokeilemaan miten palvelu toimii, ilman että siitä täytyy maksaa. Iso osa kokeilujakson lunastaneista jatkavat kuitenkin tilaustaan.

Mitä kannattaa ajatella jos tilaan Nextoryn kokeilujakson?

Muista, että kokeilujakso on vain väliaikainen. Kannattaa siis kokeilla palvelun kaikkia osia neljän viikon ajan. Maksukortin tiedot täytyy syöttää rekisteröintivaiheessa. Korttia ei kuitenkaan veloiteta heti alkuvaiheessa, vaan vasta jos päätät jatkaa tilausta kokeilujakson jälkeen. Kannattaa siis merkata kalenteriin milloin kokeilujakso päättyy, jos et ole varman haluatko jatkaa tilaajana.

Miksi on pakko antaa maksukortin tiedot jos haluan kokeilla Nextoryn palvelua?

Äänikirjapalveluiden mukaan, maksukortin tiedot pitää täyttää jotta pystyt jatkaa kuuntelua ilman keskeytyksiä. Uskoisimme kuitenkin että maksukortin tietojen pyytäminen heti alkuvaiheessa tekee asiat helpommaksi palveluntarjoajalle. Ilmaisjaksoa kokeilevalla on samanlainen tilityyppi kuin maksavalla asiakkaalla. Palveluntarjoajan ei tarvitse luoda uutta teknistä ratkaisua niille jotka vain kokeilevat palvelua. 

Äänikirjapavelut laskevat myös sen mukaan, että moni unohtaa peruuttaa testijaksonsa ajoissa. Koska kortin tiedot on jo syötetty, voi firma veloittaa korttiasi automaattisesti kun testijakso päättyy.

Paljonko palvelu maksaa jos haluan jatkaa maksavana asiakkaana?

Suosituimmat äänikirjapalvelut maksavat 9,99-16,99€ kuukaudessa. Tähän hintaan saat koko palvelun käyttöösi ilman mitään rajoituksia. Kaikki äänikirjapalvelut ovat näköjään päättäneet, että yllä mainittu hintahaitari on sopiva hinta palvelunsa suosituimalle paketille.

Kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat kuitenkin uusille asiakkaille ainakin 30 päivän testijakson täysin ilmaiseksi!

Miten Nextory tilaus lopetetaan?

Nextory tilauksen peruutus onnistuu suht helposti. Tilausta ei valitettavasti saa peruttua suoraan sovelluksen kautta, vaan toimenpide on tehtävä Nextoryn nettisivuilla. Peruutusvaihtoehdon löydät asetukset -sivulta. Mikäli yrität sanoa palvelua irti, ehdotetaan sinulle automaattisesti edullisempaa pakettia. Tilaus katkeaa, mikäli viet. peruutusprosessin loppuun asti.