Elisa Kirja

Elisa Kirja

Osta yksittäisiä kirjoja tai kokeile kuukausitilausta ilmaiseksi 45 päivän ajan!
9,99 / kk
 • Kuukausitilausta voit kokeilla ilmaiseksi 45 päivän ajan
 • Yksittäiset äänikirjat alk. 3,90€
 • Tuhansia ääni ja e-kirjoja tarjolla
 • Palvelu on pysyvästi edullinen ja saat kirjat omaksi
 • Voit lopettaa tilauksen milloin vain
Edullisin

Elisa Kirja

Kokeile Elisa Kirjaa rajoituksetta 45 päivää. Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi eli kuunnella ja lukea sinä aikana kirjoja niin paljon kuin haluat. Kirjojen valikoima on valtava ja Elisa Kirjasta löydät eniten suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja, sekä podcasteja. Tilauksessa ei ole sitovaa määräaikaa, joten voit lopettaa koska vain haluat.

Haluatko nähdä Elisa Kirja lisäksi kaikki muut äänikirjapalvelut? Klikkaa tästä 👇

Elisa Kirjan avulla koet enemmän

Elisa Kirjan avulla koet enemmän, sillä voit kuunnella kirjoja aina kun se sinulle sopii. Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole aikaa lukea kirjoja, niin äänikirjojen kuuntelu on todella kätevä tapa kuunnella kaikki kirjat, joita olet aina halunnut lukea. Kirjojen lukeminen on loistava tapa ja voit rentoutua samalla, mutta äänikirjojen kuuntelu mahdollistaa sen, että voit kuunnella kirjoja myös samalla kun teet jotain askareita.

Muuta kävelylenkit ja automatkat viihdyttäväksi kuuntelemalla haluamaasi kirjaa

Oletko kyllästynyt kuuntelemaan samoja radio-ohjelmia tai musiikkia lenkkien aikana tai automatkoilla? Nyt voit kuunnella haluamiasi kirjoja esimerkiksi samalla kun olet kävelylenkillä. Elisa Kirjan avulla muutat myös tylsät automatkat viihdyttäviksi hetkiksi. Voit kuunnella kaunokirjallisuutta, kehittää itseäsi äänikirjojen avulla tai vaikka kuunnella lapsille sopivia kirjoja, jotta heidän ei tarvitse räplätä puhelimia koko automatkaa. Elisa äänikirjan lataus on tehty helpoksi. Nappia painamalla saat kirjan ladattua laitteellesi, eli voit kätevästi kuunnella kirjoja myös ilman Internet yhteyttä.

Kokeile Elisa Kirjaa ja löydä valtava määrä kirjoja

Kokeile Elisa Kirja palvelua nyt maksutta kokonaiset 45 päivää ja palvelu on käytettävissäsi. Voit kuunnella ja lukea kirjoja 30 tuntia kuukaudessa. Eli et ihan rajattomasti, mutta saat kuitenkin niin paljon kuunteluaikaa että ehdit hyvin tutustumaan palveluun. Mikäli olet tyytyväinen palveluun ja haluat jatkaa kirjojen kuuntelemista ja e-kirjojen lukemista, niin voit jatkaa tilaustasi hintaan 16,99 euroa kuukaudessa (Elisa Kirja Premium). Mikäli et tarvitse Premium -pakettia, voit kokeilujakson päättyessä valita Elisa Kirja Mini -paketin. Voit sen avulla kuunnella äänikirjoja 20h kuukaudessa. Tämä on täydellinen paketti sinulle joka kuuntelee äänikirjoja satunnaisesti.

 Tilaus ei kuitenkaan ole määräaikainen, joten voit aina halutessasi laittaa tilauksesi tauolle, jos et ehdi kuuntelemaan tai lukemaan kirjoja. Tilaus jatkuu peruutuksen jälkeen kyseisen kuukausitilauksen tilausjakson loppuun asti. Kun sinulla on taas aikaa kuunnella ja lukea kirjoja tai jokin mielenkiintoinen kirja tulee kuunneltavaksi, niin voit taas tilata Elisa Kirjan. Vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan.

Aloita nyt 45 päivän kokeilu, hyödynnä tarjous ja totea kuinka paljon erilaista kuunneltavaa ja luettavaa löydät Elisa Kirjan valikoimista.

Kuuntele tai lue Elisa Kirjasta ääni ja e-kirjoja

Voit kuunnella ja lukea kirjoja Elisa Kirjan kautta. Sinun on itse mahdollista valita kuunteletko äänikirjoja vai luetko e-kirjoja. Tämä riippuu siitä, oletko tottunut lukemaan e-kirjoja vai kuuntelemaan äänikirjoja. Yksi asia on kuitenkin varma, kun alat kuuntelemaan äänikirjoja, niin huomaat nopeasti, että kuuntelet äänikirjoja enemmän mitä olisit niitä lukenut. Siksi äänikirjat ovatkin erinomainen tapa käydä läpi niitä teoksia, joita sinulla ei ole ollut aikaa lukea. Ja jos kuuntelet erittäin mielenkiintoisen kirjan, niin voit myös halutessasi ostaa sen itsellesi luettavaksi. E-kirjojen lukeminen on myös helppoa sillä Elisa Kirja tarjoaa sovelluksensa kautta erinomaisen tavan lukea e-kirjoja. Voit lukea e-kirjoja missä tahansa käyttämällä älylaitetta ja Elisa Kirja sovellusta. Voit ottaa taskuusi tuhansia kirjoja helposti ja lukea missä ja milloin haluat.

Kuuntele kirjoja Elisa Kirjan kautta

Elisa Kirjan valikoimaan kuuluu valtava määrä kirjoja joita voit halutessasi ladata kuunneltavaksi offline-tilassa. Elisa Kirja sovelluksen avulla sinun on mahdollista lukea kirjoja äänikirjoja kuuntelemalla niitä milloin tahansa. Pystyt kokemaan kirjoja vaikkapa kuuntelemalla niitä samalla kuin teet kotitöitä tai urheilet. Työmatkalla voit kehittää itseäsi äänikirjan avulla, kuunnella jännittävää dekkaria tai vaikka rentoutua kotimatkalla viihdyttävän kirjan parissa.

Kuuntele kirjoja iltaisin ja nuku paremmin

Kirjojen kuuntelu iltaisin voi auttaa sinua nukahtamaan helpommin. Kun kuuntelet kirjoja, niin et selaa samalla unta häiritsevää puhelimen näyttöä, eikä sinulla tarvitse olla lukuvaloa päällä. Voit valita Elisa Kirjan sovelluksesta lempikirjasi ja kuinka kauan haluat kuunnella kirjaa. Voit valintasi mukaan kuunnella äänikirjan seuraavaan lukuun tai valita ajan, kuinka kauan haluat vielä kuunnella kirjaa. Voit siis vaikka kuunnella 5 minuuttia, vartin tai halutessasi vaikka 60 minuuttia samalla kun makoilet sängyssäsi jo mukavasti. Lasten äänikirjat ovat suosittuja ja Elisa Kirja mahdollistaa myös lasten kanssa iltasatujen kuuntelun, joten voitte rentoutua koko perheen kesken hyvän tarinan parissa.

Elisa äänikirja

Lue Elisa Kirja sovelluksella kirjoja

Kuuntelun lisäksi voit lukea e-kirjoja haluamallasi älylaitteella. Elisa Kirja sovelluksessa voit lisätä luettavia e-kirjoja omaan hyllyysi, josta voit niitä lukea halutessasi. Kun lisäät e-kirjan sovelluksessa Omaan hyllyysi, niin se ladataan samalla automaattisesti laitteellesi. Näin sinulla pysyy aina luettavaa mukanasi, jota voit lukea älylaitteellasi silloin kuin sinulle sopii. Mielestämme Elisalla on paras e-kirja sovellus.

Kuuntele äänikirjoja tai lue kirjoja ilman nettiyhteyttä

Elisa Kirjan sovelluksen avulla sinun on mahdollista kuunnella kirjoja myös offline-tilassa latamaalla halutut teokset älylaitteelle. Offline-kuunneltavaksi voit ladata kirjoja niin paljon kuin haluat. Et siis tarvitse nettiyhteyttä, jotta voisit nauttia kirjoista. Sen lisäksi, että voit kuunnella kirjoja offline-tilassa Elisa Kirjasta, niin kirjoja voi myös lukea ilman nettiyhteyttä. E-kirjat joita valitset luettavaksesi ladataan älylaitteellesi, joten voit myös lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä.

Elisa kirja lukulaite

Voit myös ostaa kirjoja Elisa Kirjasta

Kun ostat e-kirjan, niin voit lukea sitä koska tahansa riippumatta siitä, onko sinulla voimassa olevaa kuukausitilausta. Ostat kirjoillesi luku- tai kuunteluoikeuden, jota voit käyttää aina kun haluat. Elisakirja on tässä mielessä ainutlaatuinen, kun et tarvitse sitoutua palveluun kuunnellaksesi kirjaa. Jos et löydä haluamaasi kirjaa kattavasta kuukausitilauksen kirjaluettelosta, niin sinun on mahdollista ostaa kirjan kuunteluoikeus tai lukuoikeus.

Voit ostaa kirjoja niin paljon kuin haluat tai kuukausitilauksen ansiosta voit kuunnella Elisa kirjalla, niin monta kirjaa kuin valikoimiin kuuluu. Elisa e-kirjat on myös mahdollista ladata laitteellesi Elisa Kirja sovellukseen, jos olet ostanut esimerkiksi sen kuuntelu- tai lukuoikeuden. Mikäli käytät Elisan palvelua, siirtyvät ostetut kirjasi Elisa oma kirjahylly -osioon, josta voit aloittaa kuuntelemisen heti tai vasta kun sinulle sopii. 

Kaikki äänikirjapalvelut

Storytel

Storytel

Suomen paras äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!
9,99 alk. / kk
 • Kokeile 30 päivää ilmaan minkäänlaista sitoutumista
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu
 • Kids Mode kaupan päälle
 • Ei sitoutumisaikaa
Testivoittaja
Bookbeat

Bookbeat

Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!
9,99 alk. / kk
 • Saat kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan
 • Päätilin lisäkäyttäjä maksaa 4,90€ / kk
 • Voit lopettaa tilauksesi milloin vain
 • Bookbeat tarjoaa yli 200 000 kirjaa
 • Ei sitovaa määäaikaa
Edullisin
Elisa Kirja

Elisa Kirja

Osta yksittäisiä kirjoja tai kokeile kuukausitilausta ilmaiseksi 45 päivän ajan!
9,99 alk. / kk
 • Kuukausitilausta voit kokeilla ilmaiseksi 45 päivän ajan
 • Yksittäiset äänikirjat alk. 3,90€
 • Tuhansia ääni ja e-kirjoja tarjolla
 • Palvelu on pysyvästi edullinen ja saat kirjat omaksi
 • Voit lopettaa tilauksen milloin vain
Kotimainen
Nextory

Nextory

Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja 30 päivän ajan täysin ilmaiseksi!
11,99 alk. / kk
 • Kokeilujakson aikana voit kuunnella kaikkia kirjoja ilmaiseksi 30 päviän ajan
 • Luettavaa koko perheelle
 • Kymmeniätuhansia ääni ja e-kirjoja saatavilla
 • Rekisteröityminen kestää vain 5 minuuttia
 • Tilauksen voit lopettaa ihan milloin vain
Koko perheelle

Näin otat Elisa Kirjan käyttöösi

Näin otat Elisa Kirja sovelluksen helposti käyttöösi. Aluksi sinun on tehtävä tili Elisa Kirjaan, kun olet tämän tehnyt, niin lataa Elisa Kirja sovellus joko puhelimeesi tai tablettiisi. Aluksi sovelluksen Koti-valikko näyttää tyhjältä, mutta se täyttyy nopeasti kun valitset kirjoja kuunneltavaksi tai luettavaksi. Kirjoja voit selata Valikoima-kohdasta, jossa sinun on mahdollista lisätä äänikirjat ja luettavat e-kirjat Omaan hyllyysi ja näkymään Koti-valikossa. Tämän jälkeen voit Koti-valikosta jatkaa lukemaasi tai kuuntelemaasi kirjaa tai aloittaa uuden kirjan. Sovelluksessa voit aina palata nopeasti ja kätevästi viimeksi lukemaasi tai kuuntelemaasi kirjaan painamalla kirjan pientä kuvaa sovelluksen keskeltä alareunasta.

Elisa Kirja käyttöönotto lyhyesti:

 1. Tee Elisa Kirja tunnukset
 2. Lataa sovellus puhelimeen tai tablettiin sovelluskaupasta
 3. Kirjaudu sovellukseen
 4. Valitse kirjat/kirjoja Valikoima-kohdasta joita haluat kuunnella tai lukea
 5. Nauti viihdyttävistä kirjoista niin paljon kuin haluat
Elisa kirja sovellus
Elisa Kirja sovelluksen 'Koti'-näkymä ensimmäisellä käyttökerralla.
elisa e kirja
Elisa Kirja sovelluksen 'Koti'-näkymä, kun kirjoja on lisätty Oma hylly -osioon.
elisa äänikirja ilmainen
Sovelluksen 'Oma hylly' -osiossa näet kaikki hyllyysi lisäämäsi kirjat.

Elisa Kirja ei ole ainoastaan vain kirjoja - Kuuntele myös podcasteja

Sen lisäksi, että saat valtavan määrän kirjoja kuunneltavaksi ja luettavaksi, niin sinun on mahdollista kuunnella useita podcasteja Elisa Kirjan kautta. Voit kuunnella podcasteja mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista tai löytää uuden suosikki-podcastisi.

Muista siis tarkastaa myös podcastien valikoima samalla kun käytät Elisa Kirja sovellusta.

elisa kirja ilmainen

Elisa Kirja alennuskoodit

Tällä hetkellä Elisa Kirja alennuskoodit eivät ole käytössä, sillä Elisa Kirja antaa uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua 45 päivän ajan. Elisa ilmaiset äänikirjat ovat siis tarjolla kaikille uusi käyttäjille. On myös mahdollista, että muutamia kertoja vuodessa Elisa Kirja tarjoaa uusille käyttäjille kuukauden ilmaisen kokeilujakson tilin luomisen yhteydessä. Eräänlainen alennuskoodi Elisa Kirjaan on antaa läheisellesi lahjakortti, jolla voi kuunnella tai ostaa e-kirjoja.

Elisa Kirja e-kirjojen tarjoukset

Voit myös ostaa Elisa Kirjan kautta kirjoja. Löydät Elisa Kirjassa valikoima-kohdasta erillisen tarjoukset osion, josta löydät ajankohtaisia kirjatarjouksia. Tällä hetkellä on esimerkiksi useita kirjoja alennuksella. Voit ostaa haluamasi kirjan lukuoikeuden, jolloin voit lukea ostamiasi kirjoja riippumatta siitä, onko sinulla voimassaoleva kuukausitilaus Elisa Kirjaan. Hyödynnä tarjous nyt – Elisa Kirjan ilmainen 45 päivän jakso, jonka kokeilujakson jälkeen kuukausitilaus maksaa 9,99 € kuukaudessa jos valitset Mini -paketin tai 16,99€ jos valitse Premium -paketin.

Elisa Kirja – Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon Elisa Kirja maksaa?

Suosituimmat äänikirjapalvelut maksavat noin 9,99 € kuukaudessa kuten Elisa Kirjakin. Elisa Kirjassa on yleensä uusille käyttäjille esimerkiksi maksuton 45 päivän kokeilujakso, jonka aikana sinun on mahdollista käyttää palvelua 30 tunnin ajan. Sinun kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ladata sovellus käyttöösi ilmaiseksi kokeilujakson ajaksi.

Kuinka pitkä kokeilujakso Elisa Kirjassa?

Palvelu on yleensä ilmainen käyttää uusille asiakkaille 45 päivän ajan. Lataa sovellus ja kuuntele mieleisesi äänikirja tai lue haluamasi e-kirja. Kaikki palvelun e-kirjat ja äänikirjat ovat käytettävissäsi kokeilujakson ajan.

Mikäli äänikirja-palvelu ei miellytä sinua, niin kuukausitilaus on mahdollista peruuttaa ennen kuin sinun tarvitsee maksaa yhtään mitään.

Toimiiko Elisa Kirja ilman nettiyhteyttä?

Elisa Kirja mahdollistaa sen, että kirjoja voi lukea kuunnella ilman nettiyhteyttä. Luettavaksi merkkaamasi Elisa Kirja e-kirjat ladataan älylaitteellesi automaattisesti ja voit lukea niitä Elisa Kirja applikaation kautta. Elisa Kirja äänikirjan voit ladata halutessasi. Kun olet ladannut äänikirjan, niin voit kuunnella sitä esimerkiksi lentokoneessa tai muussa paikassa, missä ei ole välttämättä nettiyhteyttä.

Voiko Elisa Kirjassa myös lukea kirjoja?

Elisa Kirjan avulla voit lukea haluamiasi kirjoja. Saat itse päättää mitä kirjoja luet ja mitä kuuntelet. Elisa Kirja sovelluksessa voit lukea kaikki kirjat, jotka olet valinnut Omaan hyllyysi.

Miten voin peruuttaa Elisa Kirja kuukausitilauksen?

Kun olet kuunnellut haluamasi kirjat tai lukenut mielestäsi riittävästi, niin sinun on mahdollista peruuttaa Elisa Kirja tilauksesi milloin tahansa. Peruuta Elisa Kirja tilaus sovelluksen kautta kohdasta “Muokkaa omia tietojasi”. Sieltä näet Elisa Kirja kokeilujaksosi tai kuukausitilauksesi seuraavan maksupäivän, joten peruuta tilaus ennen sitä, jos haluat lopettaa Elisa Kirjan käytön toistaiseksi ennen seuraavaa maksua.