Puoli Kaupunkia: Kaupungin syke käsin kosketeltavana

Puoli Kaupunkia on lehti, joka sykkii kanta- ja itä-Helsingin, Espoon ja Kauniaisten elämän tahdissa, tuoden paikalliset tarinat, ilmiöt ja kulttuurin suoraan lukijoilleen. 22 vuoden kokemuksella lehti on kehittynyt paikallisen yhteisön luotetuksi ääneksi, joka yhdistää asukkaat ja paikalliset yritykset ainutlaatuisella tavalla.

Lehti tarjoaa lukijoilleen rikkaan kirjon sisältöä – tyylistä, hyvinvoinnista ja terveydestä kotiin, asumiseen ja vapaa-aikaan. Erikoisartikkelit, henkilöhaastattelut ja harrastusvinkit rikastuttavat lukijoiden arkea ja tarjoavat inspiraatiota uusiin seikkailuihin. Puoli Kaupunkia on tunnettu monipuolisista teemaosioistaan, jotka tuovat jokaiseen numeroon uusia näkökulmia ja yllätyksiä, pitäen sisällön tuoreena ja kiehtovana.

Henkilökohtaiset tarinat, kulttuurikohteiden esittelyt ja kevennykset, kuten pakinat ja kuvaristikot, tekevät lehdestä monipuolisen lukukokemuksen, joka vetoaa laajaan lukijakuntaan. Julkaisutahti, joka toinen torstai, antaa lukijoille aikaa uppoutua lehden tarjoamaan sisältöön ja nauttia kiireettömästä lukuhetkestä.

Puoli Kaupunkia ei ole vain lehti, vaan se on tärkeä osa paikallista yhteisöä, joka kokoaa yhteen eri sukupolvet ja taustat. Se on foorumi, joka heijastaa kaupunginosien monimuotoisuutta ja elämänmakua.